Sanntidsstrategisk skytespill

Den nyetablerte utgiveren Freeze Interactive proklamerer følgende: Spillere vil ha innovasjon, og nå skal de få det.

Sveits er ikke kjent for sine spillutgivere, men om nyetablerte Freeze Interactive får det som de vil, kan det snart forandre seg. Nå har de kunngjort sitt første spill; Field Ops, som er under utvikling hos veteranene i Digital Reality. Field Ops blander de to mest populære sjangerne på PC, nemlig førstepersons skytespill og sanntidsstrategi.

Det vil si at du i det ene øyeblikket kan sende styrkene dine rundt på kartet, mens du i det andre øyeblikket titter gjennom kikkertsiktet på en snikskytterrifle, med en sint (og snart ex-)terrorist i fokus. Kjøretøy får vi også, og pressemeldingen lover at vi får en genuint revolusjonerende opplevelse som involverer spilleren i strategiene på en ny måte.

Pressemeldingen forteller at vi får spille i fem unike områder, at hver side får over åtte unike klasser, at spillet kommer med en avansert fysikkmotor, ekte kjøretøy og våpen og en omfattende flerspillerkomponent (inkludert et verdensomspennende rangeringssystem). Den kunstige intelligensen skal også være svært avansert.

Field Ops skal etter planen lanseres 6. november, så det er fortsatt en stund til vi får se om de store ordene fra Freeze Interactive stemmer med virkeligheten. Spillet kommer kun til PC, og mer info blir etter alt å dømme snart å finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden