Savage 2 vil distribueres gratis

S2 Games har kunngjort at Savage 2: A Tortured Soul blir gratis å laste ned fra nettet (men du må betale for å nyte godt av de beste funksjonene).

S2 Games jobber som kjent med etterfølgeren til det populære og kritikerroste Savage, og nå har de kunngjort at de planlegger å distribuere den gratis over nettet. Når du laster ned Savage 2: A Tortured Soul vil du få full tilgang til spillet, og kan kjempe i øvelsesmodus med og mot dataspillere, samt over lokalt nettverk med andre spillere.

Det vil imidlertid ikke være mulig å spille mot andre mennesker over nettet, og det vil heller ikke være mulig å lagre spillfiguren din med oppgraderingene, gjenstandene og erfaringen han eller hun får tilgang til i løpet av spillet. For å kunne nyte Savage 2 slik det er ment for å nytes, må du med andre ord betale, og dette koster 29,99 amerikanske dollar (197 kroner med dagens kurs).

Savage 2 blander sanntidsstrategi med førstepersons action. To lag kjemper mot hverandre, og hvert av lagene har en kommandør, som bygger baser og gir enhetene sine ordre. Enhetene spilles av ekte mennesker, som i motsetning til kommandøren, ser handlingen fra førstepersons synsvinkel.

S2 Games lover en rekke gameplaymessige endringer i forhold til forgjengeren, og trekker frem at actionspillere får mer kontroll, at nærkampsystemet har blitt kraftig forbedret, at gameplayet har blitt mer fokusert på offiserer, at spillet kommer med flere rollespillelementer og at magisystemet er blitt oppgradert.

Mer informasjon om Savage 2 finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden