Savage-konkurrent på vei

East Coast Games har akkurat røpet at de jobber med et actionstrategispill for flerspiller som heter Spoils of War.

Historien foregår flere titalls år inn i fremtiden, i en galakse lysår borte fra hvor egen. En rase som kaller seg kalles ematranter forbereder seg på et nytt møte med den krigerske og fientlige rasen som nesten har klart å utrydde dem. De fryktelige fiendene kaller seg mennesker, og kommer fra en planet langt borte.

Du må velge om du vil spille for ematrantene, som benytter seg av magi for å forsvare seg mot inntrengerne fra det ytre rom, eller om du vil spille for menneskene, som bruker høyteknologiske våpen i sin kamp for ressursene på ematrantenes rike verden.

Spoils of War er et flerspillerspill som kombinerer sanntidsstrategispill med førstepersons skytespill, og konseptet minner ikke så rent lite om det vi finner i det innovative spillet Savage. Som kommandør på slagmarken må du bestemme strategien til laget ditt, bygge strukturer og våpen, sanke inn ressurser og gi ordre til enhetene dine. Hvis ikke dette høres ut som noe for deg, kan du være en av 12 soldater som kjemper for å utføre kommandørens ordre på best mulig vis.

Som kommandør ser du handlingen fra fugleperspektiv, men du kan når som helst gå inn i førstepersons-modus for å se situasjonen fra en litt annen vinkel. Spiller du rollen som soldat vil Spoils of War minne mer om et tradisjonelt førstepersons skytespill. Som soldat kan du også benytte deg av kjøretøy og artilleristillinger eller spesielle evner og magi. Du kan velge mellom tre ulike typer soldater, men disse vet vi for øyeblikket lite om.

For mer informasjon om Spoils of War kan du besøke East Coast Games sitt. For øyeblikket vet vi ikke hvem som skal gi ut spillet eller når det eventuelt blir tilgjengelig i Norge.

Siste fra forsiden