Savnet: Russisk atomubåt

BattleBorne Entertainment har nå kunngjort studioets andre spill, Six Gun. Dette er et taktisk actionspill som benytter seg av tredjepersons synsvinkel.

Six Gun, eller 6GUN som det kalles i den offisielle kunngjøringen (logoene på nettstedet bruker det noe mer fornuftige navnet Six Gun, så vi gjør det samme helt til BattleBorne eventuelt endrer nettstedet sitt), er et tredjepersons taktisk skytespill til PS2, Xbox og PC, som etter planen skal lanseres i 2006.

I Six Gun får du rollen som lederen for en gruppe elitesoldater i det topphemmelige GUNSLINGER-programmet, som er under kontroll av amerikanske Special Operations Command (SOCOM). Når diplomatiet feiler og amerikanerne trenger en kjapp løsning de kan nekte at de hadde noe med å gjøre når journalister og andre land blir nysgjerrige, tilkaller de GUNSLINGER-operatørene.

Problemet er at spesialgruppens omdømme akkurat har fått en kraftig skrape i lakken, etter at de klusset til et oppdrag på en stygg måte. Nå har gruppens "Assault Team 2" fått en ny leder (deg), og det er opp til dem å bevise hva GUNSLINGER-operatørene er gode for. Gruppen blir sendt til Sør-Amerika, hvor de egentlig skal redde noen strandede amerikanere.

Underveis finner de imidlertid detaljert informasjon om en internasjonal våpensmugler og russiske atomubåter i Typhoon-klassen. Kort etter blir en slik ubåt angrepet og bordet i Russland. Det amerikanske forsvaret sender en gruppe marinesoldater til å redde dagen, men i stedet ender operasjonen med at et atomstridshode fra ubåten detoneres og marinesoldatene dør.

Dermed er det på tide for GUNSLINGER å tre inn på arenaen igjen. Spillerens gruppe må nå finne og uskadeliggjøre de ansvarlige for det som har hendt, og denne jakten vil ta dem gjennom fire kampanjer og minst tolv ulike oppdrag. Gameplayet vil inneholde alt fra nærkamp og redning av gisler til snikskytteroppdrag, fallskjermlandinger og mye mer.

For mer informasjon og skjermbilder kan du besøke BattleBorne Entertainments nettsted, som vi har lagt inn en lenke til nederst på siden.

Siste fra forsiden