Scarface til Wii

Den utrivelige banditten Tony Montana planlegger å skape kaos på Wii til sommeren.

Vivendi kunngjorde på fredag at Scarface: The World is Yours kommer til Wii denne sommeren. Spillet har allerede solgt 1,5 millioner kopier på verdensbasis, noe Vivendi sannsynligvis er svært fornøyd med.

Scarface på Wii

Scarface starter midt i filmens heftige finale. Her mister Tony Montana både villaen og narkotikaimperiet sitt, men han kommer i det minste fra det brutale angrepet med livet i behold. Tony er ikke typen til å innrømme at slaget er tapt, og sverger raskt at han skal gjenoppbygge imperiet sitt bit for bit, til det er større og mektigere enn noensinne.

Spillet minner på mange måter om GTA: Vice City (som på sin side var tungt inspirert av Scarface-filmen), og lar deg slå deg løs i en åpen versjon av åttitallets Miami. Denne berømte byen har massevis av muligheter for de som vil tjene penger på ulovlige måter, og det er naturligvis narkohandel som er spillets sentrale tema.

Wii-versjonen av Scarface får videreutviklet grafikk og gameplay, et helt nytt kontrollsystem som utnytter seg av Wii-kontrollerens bevegelsesmåler, samt en rekke andre endringer som Vivendi ikke er spesielt interessert i å røpe på dette tidspunktet. Mer informasjon om Scarface finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden