SCi kunngjør Conflict: Global Terror

SCi har sluppet opp for kriger å bruke i Conflict-serien, og det tredje spillet vil fokusere på kampen mot internasjonal terrorisme i stedet.

Conflict-serien er antakeligvis den britiske utgiveren SCi sin mest verdifulle franchise for tiden, noe de vet å utnytte seg av. Det neste spillet i serien skal lanseres til høsten neste år, og har fått navnet Conflict: Global Terror. Her er det naturligvis internasjonal terrorisme som er i fokus, og for første gang i seriens historie tas handlingen bort fra en historisk konflikt. Global Terror foregår nemlig i en nær fremtid, og her må gruppen din jage terrorister i en rekke forskjellige land verden over.

SCi ønsker ikke å røpe alt for mye om handlingen på dette tidspunktet, men forteller at utviklerne i Pivotal Games har tatt alle de beste bitene fra de forrige spillene i serien og lagt til en hel rekke nytt og spennende innhold. De prøver å sørge for at tilhengere av serien vil være fornøyde med det de får servert, samtidig som de håper at de vil kunne tiltrekke nye spillere.

Conflict: Global Terror kommer (som de to forrige spillene i serien) til PS2, Xbox og PC. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter som vi får den.

Siste fra forsiden