Scratches

Argentinske Nucleosys har gitt ut en demo av eventyrspillet Scratches, hvor vi loves kalde grøss i hopetall.

Nucleosys har brukt to år på å produsere Scratches, et eventyrspill inspirert av klassiske grøsserfilmer fra 70-tallet. Spillet gir deg rollen som forfatteren Michael Arthate, som er i ferd med å flytte inn i et nytt hus på landsbygda i det nordlige England. Som de aller fleste sikkert forventer, viser det seg at hans nyinnkjøpte bolig skjuler mørke hemmeligheter, og jo mer Michael finner ut om husets dystre fortid, jo større fare er livet hans i.

Scratches er et førstepersons "nodebasert" eventyrspill hvor du navigerer deg gjennom en forhåndsrendret verden og må løse en rekke intelligente oppgaver. Utviklerne skryter av at spillet har en mørk og intrikat historie spredd over to tiår, og at huset til Michael (og alt du finner i det) er designet etter ekte viktorianske tegninger. Spillet kommer med et innebygd hjelpesystem for de som ikke har erfaring med sjangeren.

Demoen inneholder den første delen av spillet, hvor du får en liten smakebit av hva Scratches har å by på ved å utforske mange av rommene i det mystiske huset (hvor du selvsagt også må sette hjernen på prøve). Installasjonsfilen er på 115 MB, og du finner den her:

Spillet er i ferd med å bli ferdigutviklet for PC, og Nucleosys forteller at versjoner for Mac og Linux vil følge kort tid etter PC-versjonen. Vi vet ikke om det blir lansert i butikkene her til lands, men vi tipper det blir mulig å bestille spillet direkte fra Nucleosys. For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden