S.C.S. Dangerous Waters

I demoen av den nye krigssimulatoren Dangerous Waters får du prøve deg som kaptein på en ubåt og pilot på et Seahawk-helikopter.

S.C.S. Dangerous Waters skryter av å være det første spillet i sitt slag. Her får du total kontroll over mer enn ti ulike fartøy fordelt på tre hovedgrupper; luftfartøy, undervannsfartøy og båter/skip. Spillet lar deg ta kontroll over de individuelle stasjonene ombord på disse fartøyene, og du får i tillegg lov til å planlegge og utføre store angrep med massevis av allierte enheter, ved hjelp av kommandørfunksjonen.

Spillet kommer med over 270 sivile og militære enheter totalt, og lover innovativ kunstig intelligens, en ny og svært autentisk modellering av fysikk og radarsensorer, en avansert grafikkmotor og et innebygd redigeringsverktøy for oppdrag som gir deg like mye kontroll som designerne av spillet. I tillegg kommer spillet med omfattende muligheter for flerspiller, inkludert kooperativt spill.

Dangerous Water har blitt utviklet av Sonalyst Combat Simulations, som tidligere har stått bak Jane's 688 Hunter/Killer, Jane's Fleet Command og Sub Command. Spillet kan for øyeblikket kun kjøpes direkte fra utgiveren, Battlefront, men vi håper det får en nordisk distributør etter hvert. For mer informasjon kan du følge lenkene nederst på siden.

Demoen inneholder to oppdrag - et hvor du styrer et MH-60R Seagawk-helikopter og et hvor du får kontroll over en dieselubåt i Kiloklassen. For mer informasjon om denne 257 MB-store demoen, samt lenke til en rekke ulike nedlastingssteder, finner du her:

Siste fra forsiden