Se 12 minutter fra Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

Bli med Aloy på nye eventyr i en fersk video fra rollespillutvidelsen.

Den første historieutvidelsen til Horizon Zero Dawn – The Frozen Wilds – ankommer PlayStation 4-spillet den 7. november. Utvidelsen utforsker et nytt område dekket av snø og is, som vi har fått se litt mer av i en ny gameplay-video.

The Frozen Wilds tar oss med til et nytt og kaldt område.
PlayStation

Det snør, det snør

I videoen, som du kan se over, geleider Guerrilla Games-designere Time Stobo og Blake Rebouche oss gjennom det nye oppdraget The Survivor. Her møter vi en gruppe kalt White Teeth, som har mistet noen av sine medlemmer i kulda.

På leting etter de savnede jegerne må Aloy takle ferske væreffekter, som bitende vind og snøstormer, som vil påvirke spillets gang på ulike måter. Videoen introduserer også nye demoniske fiender, som ifølge Guerrilla spiller en viktig, men foreløpig ukjent rolle i utvidelsen. Horizon-veteraner kan ellers legge merke til noen ferske egenskaper, som Aloy kan lære seg i The Frozen Wilds.

Foruten nytt innhold introduserer utvidelsen diverse forbedringer for PlayStation 4 Pro, med bedre grafikk og støtte for både 4K UHD-oppløsning og HDR.

Ivrige spillere kan forhåndsbestille The Frozen Wilds allerede nå, til kroner 169 fra PlayStation-butikken. De som har PlayStation Plus-abonnement får 10% avslag på prisen.

Horizon Zero Dawn har fått flere gratisoppdateringer siden spillets lansering.
Blant disse er en modus som gjør opplevelsen mer overkommelig »

Siste fra forsiden