Se 15 minutter fra God of War

Video gir innblikk i det nye kampsystemet.

Vi har allerede fått servert noen klipp fra det kommende God of War-spillet, og nå har fansen fått enda mer å kose seg med påvente av lanseringen neste måned. En lengre video fra spillet ble nemlig nylig lastet opp på den offisielle PlayStation-kanalen på YouTube.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, varer i over 15 minutter og gir oss blant annet et ganske grundig innblikk i hvordan kampsystemet fungerer. Vi får også se noen nye omgivelser fra spillet som hittil ikke er vist frem.

Sony

Lovende, ny retning

God of War ble først avduket på E3-messen i 2016 og tar serien i en helt ny retning. Utvikler Sony Santa Monica sier farvel til gresk mytologi, og fokuserer i stedet på norrøne motiver. Kampsystemet har også fått en overhaling, og med kameravinkelen satt over skulderen til Kratos skal vi få komme enda tettere innpå bruduljene.

Kanskje viktigst av nyvinningene er imidlertid forholdet mellom far og sønn. Ikke bare må de to overkomme fiender i alle former og størrelser, men de må også lære hverandre å kjenne.

Vi tok nylig en sniktitt på nye God of War og konkludert med at spillet er en høyst lovende gjenopplivning av konseptet.

– Og til syvende og sist er det kanskje dette, Kratos og Atreus' personlige historie, som foreløpig virker mest forlokkende ved det nye God of War. Kampene, gåtene og utforskingen fremstår alle som bunnsolide (både hver for seg og som én kollektiv spillpakke), men det er handlingen, og den mystiske tilknytningen til de originale spillene, som tirrer meg aller mest akkurat nå, skrev vår utsendte.

God of War lanseres eksklusivt til PlayStation 4 den 20. april.

Det blir ikke mikrotransaksjoner i God of War: Det har utvikleren slått ettertrykkelig fast »

Siste fra forsiden