Nintendo Switch - Indie World Showcase

Se alle trailerne fra Nintendos nyeste Indie World Showcase

Nintendo viste frem spill denne uka i en ny såkalt Indie World Showcase. Som navnet tilsier var fokus på kommende indiespill for Nintendo Switch, og her var det både ferske nyheter og relanseringer av gamle favoritter.

Blant sistnevnte var det kritikerroste Outer Wilds, som omsider tar turen til Nintendos hybridkonsoll. En nyversjon av plattformeventyret Braid ble også bekreftet for Switch.

Du kan se samtlige kunngjøringer fra sendingen nedenfor.

Shantae Advance: Risky Revolution

Utvikler WayForward børster støv av et Game Boy Advance-spill som ble kansellert for to tiår siden. Her venter nye plattformhopp og -sprett, med lanseringsdato satt til en gang i 2024.

Core Keeper

Opptil åtte spillere får jobbe sammen om å utforske tilfeldig genererte gruvesjakter i Core Keeper, som kommer til Switch neste år. Her er målet å sanke ressurser, bygge baser og holde seg i live så lenge som mulig.

On Your Tail

Krimdrama satt til en idyllisk landsby ved havet. I On Your Tail skal du både grave opp spor og slappe av som best du kan. Kommer til Switch i 2024.

Howl

Folkeeventyr møter turbaserte kamper i Howl. Her trer man inn i rollen som en døv heltinne, som må redde riket fra en sykdom som forvandler folkene til ondsinnede beist. Howl er tilgjengelig for Nintendo Switch nå.

The Star Named EOS

The Star Named EOS er et historiebasert pek-og-klikk-eventyr med fotografering sentralt i både historien og spillmekanikkene. Lanseres på Switch en gang til våren.

Backpack Hero

Backpack Hero er ute nå på Nintendo Switch. Her er det på med en av fem magiske ryggsekker og inn i grotter for å bekjempe monstre i turbaserte kamper.

Blade Chimera

Japan er erobret av demoner og du, en sverdsvingende actionhelt, er den eneste som kan redde dagen. Plattformspillet Blade Chimera kommer til Switch våren 2024.

A Highland Song

Legg ut på eventyr i det skotske høylandet. Her kan spillere bryne seg på plattformgåter i en opplevelse full av skotsk musikk og natur. A Highland Song slippes 5. desember for Nintendo Switch.

Moonstone Island

Stardew Valley møter Pokémon i Moonstone Island. Utvikler Studio Supersoft lokker med over 100 øyer å besøke, med monstre å samle på, kortbaserte kamper å utkjempe og folk å bli kjent med. Kommer våren 2024.

Death Trick: Double Blind

Detektivmysterium der spillere skal oppdage hemmeligheten bak en forsvunnen tryllekunstner. Snakk med de andre sirkusartistene og kom til bunns i gåten når Death Trick: Double Blind lanseres tidlig neste år.

Outer Wilds: Archaeologist Edition

Outer Wilds tar endelig turen til Nintendo Switch, fire år etter spillets kritikerroste lansering. Lanseres 7. desember.

Passpartout 2: The Lost Artist

Prøv livet som kunstner i Passpartout 2: The Lost Artist. Her skal du male og tegne, og deretter forsøke å selge kunsten din for å holde live i drømmen om å bli berømt. Tilgjengelig nå.

Braid: Anniversary Edition

Forrige uke ble det klart at Braid skulle gjøre comeback i oppusset drakt den 30. april 2024. Den gang nevnte utgiveren ikke noe om en Switch-versjon, men denne ble altså avduket under Indie World Showcase.

Planet of Lana

Det nydelige plattformspillet Planet of Lana kom til PC og Xbox tidligere i år. Nå skal spillere på Nintendo Switch, PlayStation 4 og PlayStation 5 også slippe til, med lansering en gang til våren 2024.

LES OGSÅ: Skal fortsette å lansere Switch-spill til uti 2025 »

Siste fra forsiden