Streams fra Good Game-ligaen

Andre runde sparker i gang i Good Game-ligaen

Vi samler alle sendingene som dekker neste runde av det norske seriespillet.

Good Game

Ny uke – ny runde av Good Game-ligaens vårsesong! Vi her i Good Game og Gamer.no er nok en gang stolte av å være vertskap for flere av de største mesterskapene i norsk e-sport.

Turneringene er godt i gang, her på turneringsplattformen til Gamer.no, og med noen tekniske problemer løst, kan vi vente oss mye spenning på tvers av ligaens mange kamper.

I denne anledning vil vi trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.


Førstedivisjon i League of Legends går i gang igjen på søndag kveld, nå som de tekniske problemene synes å være løst. Dermed er hovedkampen tilbake på sendeplanen, med vår eminente ekspert Julian «Dogsledder» Nash i førersetet.

Counter-Strike 2 er helt i rute for neste runde på mandag. Tabellen er foreløpig helt todelt, men vi vil nok raskt se mer variasjon jo flere kamper lagene får under beltet.

Tirsdager er breddens dag i ligaen, og det er nok en gang et stort antall kamper vil spilles på tvers av spill og divisjoner.

på onsdag spiller hele grenen av Overwatch 2, og også her er førstedivisjonstabellen særdeles enkelt fordelt. Sist onsdag herjet "bortelagene" med motstanderne, slik at alle endte enten på første- eller sjetteplass, men vi kan forvente at tabellen raskt begynner å vise forskjellene.

Uken avsluttes på torsdag, nå Rocket League-eliten går i storstilt kamp. Rocket League Norway har gått hard til verks for å presentere grenen for det norske folk, og vil denne sesongen stå for storslagne sendinger av ukenes hovedkamper, helt fram til finalen.


Det kommer også mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen. Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast, ukentlig samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Torsdagens kamper

— Rocket League
1. divisjon

Sendingene for Rocket League organiseres nok en gang av Rocket League Norway, som år etter år gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

Denne sesongen ønsker de å trappe opp dekningen ytterligere, så vi kan forvente en virkelig glimrende dekning av årets aktiviteter.

2. divisjon


Ferdige Kamper

Onsdagens kamper

— Overwatch 2
1. divisjon

 • funnyguys mot NTNUI
  Onsdag 14. februar, 20:00

 • Nidaros mot Hush Hush
  — Onsdag 14. februar, 20:00

 • 5Stars mot Østfold Østers
  — Onsdag 14. februar, 20:00

 • DMG mot Hei
  — Onsdag 14. februar, 20:00

 • Quick mot Lazy In Life
  — Onsdag 14. februar, 20:00

2. divisjon

— League of Legends

3. divisjon

 • 19:00
  Excuse My Tardiness mot
  Ionized


Tirsdagens kamper

— Counter-Strike 2

3. divisjon

4. divisjon

— League of Legends

2. divisjon

3. divisjon

6. divisjon

— Rocket League

— Overwatch 2


Mandagens kamper

— Counter-Strike 2
1. divisjon

Vår kommentator for ligaens Counter-Strike-gren, Leon «Landor» Karlsen, tar over Twitch-kanalen vår for mandagens dekning av ukens hovedkamp.

 • Nordix mot Wizard
  Mandag 12. februar, 18:00

 • Bitfix mot Foxed
  Mandag 12. februar, 18:00

— Rocket League

2. divisjon


Søndagens kamper

— League of Legends
1. divisjon

Sendingene er tilbake i League of Legends, og vår faste ekspert Julian «Dogsledder» Nash tar imot alle tilskuere av hovedkampen, over på Twitch-kanalen vår.

 • ZPG mot TAE
  Søndag 11. februar, 17:00

Siste fra forsiden