Se åtte minutter fra det første Gran Turismo-spillet til PlayStation 4

Nytt klipp fra racingspillet ble sluppet på E3.

Den neste tittelen i den ærverdige bilspillserien Gran Turismo ble først avduket på Sonys Paris Games Week-konferanse i oktober i fjor. På årets E3-messe løftet Sony enda mer på sløret i form av et nytt, langt klipp fra spillet.

Det nye spillet har altså ikke fått syvtallet bak seg, slik mange kanskje hadde forventet, men har i stedet fått navnet Gran Turismo Sport. Det blir den første tittelen i serien laget for PlayStation 4.

Se alle E3-nyhetene her »

Nettbasert spilling i fokus

Som navnebyttet indikerer har utvikleren Polyphony Digital gått i en litt annen retning med Gran Turismo Sport. Spillet skal ifølge utvikleren være det første bilspillet som er laget for global, nettbasert konkurransekjøring fra grunnen av.

Gran Turismo Sport har fokus på nettkonkurranser.
Sony

Polyphony Digital har samarbeidet med Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), som organiserer nesten all internasjonal bilsport, og gir spillerne tilgang til to ligaer i spillet. I «Nations Cup» skal spillerne representere sitt eget land, mens i «Manufacturers Cup» skal de kjøre på vegne av sitt favorittbilmerke.

Spillet byr ellers på avansert «matchmaking» som skal gjøre at spillere på alle ferdighetsnivåer kan utvikle seg individuelt. Om man ikke liker nettspilling kan man for øvrig også spillene alene, i egne kampanje- og arkademoduser.

Gran Turismo Sport skal lanseres eksklusivt til PlayStation 4 den 16. november i år. Det nye E3-klippet fra spillet kan du se øverst i artikkelen.

Vi har allerede tatt en titt på Gran Turismo Sport: Det var ikke en udelt positiv opplevelse »

Siste fra forsiden