The Lord of the Rings: Gollum

Se de første skjermbildene fra The Lord of the Rings: Gollum

Tysk nettsted har fått en tidlig titt på spillet som kommer til PlayStation 5 og Xbox Series X.

Daedalic Entertainment

For temmelig nøyaktig ett år siden skrev Gamer.no om et nytt spill lagt til The Lord of the Rings-universet med den ikoniske Gollum-figuren i hovedrollen. Nå har vi omsider fått litt mer informasjon om spillet.

Det tyske nettstedet Gamestar (via Eurogamer) fikk et tidlig, eksklusivt innblikk i Lord of the Rings: Gollum nylig, med tilhørende skjermbilder. De ser du nedenfor.

Ifølge Gamestar er det kommende Lord of the Rings-spillet først og fremst et snikespill med actionelementer, og utfra noen av skjermbildene å dømme ser det ut til at spillet vektlegger Gollums splittede personlighet som et fremtredende, spillmekanisk element.

– Stor utfordring

Spillet skal lanseres til PC og de neste konsollgenerasjonene fra Sony og Microsoft, altså PlayStation 5 og Xbox Series X.

Lord of the Rings: Gollum utvikles av Daedalic Entertainment, studioet bak Deponia-serien, i samarbeid med selskapet Middle-earth Enterprises, som sitter på rettigheter til Tolkien-verkene Lord of the Rings og The Hobbit.

I et tidligere intervju med PC Gamer fortalte studiosjef Carsten Fichtelmann at Lord of the Rings: Gollum blir et actioneventyr hvor handlingen begynner kort tid etter at Sméagol (som han opprinnelig het) finner ringen, og den indre konflikten mellom Sméagol og Gollum blir et viktig tema i spillet.

Fichtelmann uttalte at det blir en stor utfordring å takle en figur og en fortelling som er såpass kjent, blant annet takket være filmtrilogien til Peter Jackson, men mente teamet har kommet frem til en løsning som fans vil sette pris på.

Daedalic Entertainment har opplyst at spillet skal lanseres i 2021, men en mer spesifikk dato må vi ennå vente på.

Les også: Amazon Game Studios lager Ringenes Herre-MMO »

Siste fra forsiden