Deathloop

Se Dishonored-utviklerens neste spill i aksjon

I Deathloop må spillere avslutte en endeløs kamp mellom to snikmordere.

fjorårets E3-messe avduket Arkane Studios, kjent for Dishonored-serien, sitt neste spill. Deathloop heter det, og torsdag fikk vi omsider en smakebit på hvordan det skal fungere.

Colt har det ikke så greit.
Bethesda

Som du kan se i traileren over er målet å bryte en endeløs sirkel av død og elendighet. Øya Blackreef er fanget i en slags Groundhog Day, der samme dag spilles om og om igjen og den eneste veien ut er å knerte åtte mål før midnatt.

– Hver dag er en ny mulighet til å lære, tilpasse seg og løse puslespillet i Deathloop. Det er opp til deg hvordan du går frem. Du kan takle hver syklus i ditt eget tempo og i den rekkefølgen du selv velger – der du velger oppdrag, mål og utforsking, skriver utgiver Bethesda via den offisielle PlayStation-bloggen.

I rollen som Colt må spillere bruke både skytevåpen og spesielle egenskaper for å ta livet av så godt som alle innbyggerne på øya. Det hele minner veldig om Dishonored, der spesielt muligheten til å forflytte seg fra sted til sted, både for navigering og i kamp, virker veldig kjent.

Fra spillets opprinnelige avduking vet vi imidlertid at Colt ikke er den eneste snikmorderen på øya, og gjennom Julianna Blake introdusere Arkane et flerspillerelement til Deathloop. Når som helst kan andre spillere ta direkte kontroll over Julianna og invadere din verden – dersom du åpner for det via spillets innstillinger.

Deathloop kommer i første omgang til PC og PlayStation 5 senere i år. Det påpekes at konsolleksklusiviteten kun er tidsbegrenset, som kan bety at en Xbox Series X-versjon også vil dukke opp etter hvert.

Horizon Forbidden West er avduket.
Se den første traileren for spillet »

Siste fra forsiden