E3 2019 - Deathloop

Tidsreisespill fra Dishonored-utvikleren

Arkane Studios annonserte Deathloop på Bethesdas konferanse søndag morgen.

På Bethesdas konferanse annonserte Arkane Studios, kjent for Dishonored-spillene og Prey, en ny tittel. De viste også frem en liten trailer. I Deathloop møter vi de to snikmorderne Colt og Juliana på den lovløse øyen Blackreef hvor de er fanget i en slags tidsløkke. Juliana ser ut til å trives med at de to dreper hverandre igjen og igjen bare for å stå opp fra de døde mens Colt forsøker å få en slutt på det.

I traileren får vi se de to figurene løpe på vegger og kombinere spesielle krefter med skytevåpen på den samme måte som i utviklernes tidligere spill. Arkane Studios lover dessuten nøye designede baner og en spesielt oppslukende opplevelse. Altså enda mer som tyder på at Deathloop blir i samme gate som utviklernes tidligere spill.

Hva slags flerspilleropplevelse de to figurenes kamp eventuelt involverer må vi vente og se. Spillet har foreløpig hverken fått noen plattformer eller lanseringsdato. Som med Tango Gameworks' GhostWire: Tokyo, som også ble annonsert på Bethesdas konferanse, kan grafikken tyde på at det blir et spill til neste generasjon konsoller.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Velg din egen vei

Arkane Studios har de siste årene nesten alene videreført arven fra de rike PC-spillene fra slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet som Deus Ex og Thief. I Dishonored og Prey velger du din egen vei. Spillet lar deg også bruke og kombinere evner og våpen på kreative måter. Samtidig fortelles rike historier i uvante verdener på lite inntrengende måter. Mye overlates til nysgjerrige spillere å snuse frem.

Vår anmelder var frelst da Dishonored 2 kom i 2016. – Dishonored 2 [er] formeleg ein eksplosjon av kreativitet og skaparglede. Arkane har skapt ei vakker, interessant og levande verd der alt er lagt til rette for at me skal kunna sleppa oss laus på akkurat den måten me sjølv vil, anten det vil seia å leggja bak oss eit blodbad eller å blinka oss elegant gjennom området utan å røra eit einaste hårstrå på eit einaste hovud.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden