E3 2019 - GhostWire: Tokyo

Nytt skrekkspill fra Resident Evil-skaperens studio

GhostWire: Tokyo ble annonsert på Bethesdas E3-konferanse.

Som vi tidligere meldte hadde Resident Evil-skaper Shinji Mikami i forkant av E3 hintet om at det kunne komme noe nytt i løpet av messen. Det nye spillet fra studioet hans viste seg ikke å være The Evil Within 3, som vi ventet, men noe helt nytt.

Spillet heter GhostWire: Tokyo og er et actioneventyr som etter alt å dømme er satt i et forhekset, åpent Tokyo. Spillets kreative regissør Ikumi Nakamura forklarte at det ikke ville være den samme typen overlevelsesskrekk vi forbinder med Shinji Mikami. Istedet ønsker studioet å prøve seg på en helt ny type skrekkopplevelse.

I traileren får vi se en skikkelse med hette over hode, magiske krefter og bue som tilsynelatende skal kjempe mot overnaturlige fenomener. Utviklerne forteller at en del av utfordringen vil ligge i å skille mellom hva som er ekte og ikke. Fra grafikken å dømme er det trolig spillet kommer til den neste generasjonen av konsoll. Eller at utviklerne simpelthen har laget en liten animasjonsfilm for anledningen.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Japansk zombiemoro

Shinji Mikami er mest kjent for å ha skapt Resident Evil-serien. Og senere gitt serien nytt liv og funnet opp det moderne skytespillet med Resident Evil 4. De siste årene har han med Tango Gameworks, under Bethesda Softworks, jobbet med The Evil Within-spillene til blandet mottakelse. Vår anmelder var en av de som likte skrekkspillet godt da det kom i 2014. – The Evil Within er eit sterkt eventyr med ei uggen og tjukk stemning i beste Resident Evil-stil, noko som kanskje ikkje så rart sidan spelet kjem frå sjølve skaparen av Resident Evil-serien, skrev han.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden