Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 11

Se hva du kan vinne i vår julekalender i dag

En ny dag, en ny premie!

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Kamera til streameren

Dagens premie er et Logitech StreamCam. Kameraet kan både ta opp og strømme video i en oppløsning på 1080p med 60 bilder i sekundet.

Logitech StreamCam.
Logitech

Med den medfølgende programvaren Logitech Capture eller Logitech G HUB kan man rigge opp ekstra funksjonalitet, slik at kameraet følger ansiktet for eksempel. Man kan selvfølgelig også bruke kameraet med programmer som Streamlabs eller OBS også. Kameraet har også en innebygget mikrofon, og kobles til via USB-C.

Premien er levert av Logitech, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster den om lag 1000 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
332 har spilt i dag

332 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden