Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 7

Se hva som ligger bak syvende luke i julekalenderen

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Et av årets beste japanske rollespill

I dag kan du vinne en spesialutgave av Ni No Kuni II: Revenant Kingdom til PlayStation 4. Spesialutgaven heter King's Edition, og inneholder masse snadder i tillegg til spillet.

Du får blant annet en steelbook-eske, en bakomfilm, en vinylplate med musikk fra komponist Joe Hisaishi, en bok med kunsttegniger fra spillet, en dioramafigur og en spilledåse.

Spillet i seg selv er også temmelig bra, og høstet god omtale her på Gamer.no.

– Forgjengeren la listen nesten urimelig høyt, men det betyr ikke at Revenant Kingdom er noe annet enn et imponerende spill som klarer å stå på egne bein. Bare ikke forvent samme grad av sjarm og slagkraft som White Witch. Først og fremst er Ni No Kuni II: Revenant Kingdom et solid japansk rollespill. Noe mer generisk og formelpreget, men likevel et mer enn godt nok spill til å rettferdiggjøre at det finnes, skrev vår anmelder.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
692 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden