Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 16

Se hva som skjuler seg bak luke 16

Vi har en ny premie!

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Heftig lysplankesett

LIFX Beam-sett.
LIFX

Premien i dag er en LIFX Beam - et lysplankesett som lar deg skape flerfargede lyseffekter rundt om i hjemmet ditt. Settet innehodler seks plankestykker og ett hjørnestykke, samt resten av det du trenger for å sette opp et unikt lyssett. Hvert stykke har ti individuelle lyssoner, og en maksintensitet på 1200 lm. Man kan dimme plankene ned til 1 % intensitet om det blir for mye.

Med plankene kan man velge mellom 16,7 millioner farger. Alt lar seg styre av LIFX-appen som er tilgjengelig på Android og iOS. Plankene kobles til wi-fi-nettverket ditt, og kan integreres med en rekke smarthussystemer som Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa og flere.

I tillegg følger det med utvidelsesstrips på to meter som ytterligere øker omfanget av lyssonene dine.

Premien er levert av LIFX, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster de to om lag 2300 kroner tilsammen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
146 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden