Command & Conquer Remastered

Se hvordan Command & Conquer-oppussingen ser ut

EA har sluppet bilder og en video.

Det har vært ganske knyst rundt oppussingen av Command & Conquer siden annonseringen i fjor høst, med kun små drypp av informasjon. Nå har EA trukket sløret av prosjektet, med en video og sammenligningsbilder som viser hva strategifans kan vente seg. Videoen ser du over, mens sammenligningsbildene kan sees på EAs nettsider.

Som vi allerede viste er det snakk om en ren grafisk oppussing av Command & Conquer og Command & Conquer: Red Alert. De to strategispillene ble sluppet i 1995 og 1996, og følger på mange måter samme mal, men i to forskjellige settinger. I Command & Conquer fulgte vi konflikten mellom NOD og GDI, satt noen år i fremtiden, mens Red Alert tok for seg en alternativ fortid der Albert Einsten har dratt tilbake i tid for å drepe Hitler i et forsøk på å avverge 2. verdenskrig

Som en del av prosjektet pusses også utvidelsespakkene Covert Ops, Counterstrike og Aftermath. Alt skal slippes i én pakke.

En serie vi har hørt lite fa

Command & Conquer-serien har ligget temmelig brakk siden 2010s Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, sett bort fra mobilspillet Command & Conquer: Rivals som kom tidligere i år (og som faktisk er ganske underholdende). Et forsøk på et nytt spill utviklet av Victory Games, kalt Command & Conquer, ble lagt ned i 2013 etter at selskapet mistet troen på prosjektet. Sanntidsstrategisjangeren som en helet er betydelig mindre enn på 90- og 2000-tallet, selv som det finnes gode perler her og der.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Command & Conquer: Red Alert 2 »

Ny og gammel grafikk.

Siste fra forsiden