Command & Conquer Remastered Collection

Command & Conquer Remastered Collection slippes 5. juni

Tiberian Dawn og Red Alert i oppusset form.

Oppussingspakken Command & Conquer Remastered Collection slippes 5. juni til Steam og Origin. Det melder EA i en pressemelding.

Pakken inneholder de to første spillene i serien, Command & Conquer: Tiberian Dawn og Command & Conquer: Red Alert, samt de tre utvidelsespakkene Covert Ops, Counterstrike og The Aftermath.

Spillene har fått en ny 4K-oppussing, et remastret lydspor, nye grensesnittfunksjoner, videosekvenser i høyere oppløsning og temmelig robust nettspilling med 1-mot-1-kamper, «custom games», rankeringslister, replays og ELO-basert matchmaking.

Bak pakken står flere veteraner fra den nedlagte utvikleren Westwood Studios, som sammen med flere ansatte i Petroglyph har jobbet med oppussingen i et par år nå. De to strategispillene ble sluppet i 1995 og 1996, og følger på mange måter samme mal, men i to forskjellige settinger. I Command & Conquer fulgte vi konflikten mellom NOD og GDI, satt noen år i fremtiden, mens Red Alert tok for seg en alternativ fortid der Albert Einsten har reist tilbake i tid for å drepe Hitler i et forsøk på å avverge 2. verdenskrig

I bildekarusellen nedenfor kan du se hvordan oppussingen ser ut.

En serie vi har hørt lite fra

Command & Conquer-serien har ligget temmelig brakk siden 2010s Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, sett bort fra mobilspillet Command & Conquer: Rivals som kom i 2019 (og som faktisk er ganske underholdende). Et forsøk på et nytt spill utviklet av Victory Games, kalt Command & Conquer, ble lagt ned i 2013 etter at selskapet mistet troen på prosjektet. Sanntidsstrategisjangeren som en helet er betydelig mindre enn på 90- og 2000-tallet, selv som det finnes gode perler her og der.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Command & Conquer: Red Alert 2 »

Siste fra forsiden