Hogwarts Legacy

Se hvordan det blir å spille Hogwarts Legacy

Warner Bros. slapp en omfattende kikk på Harry Potter-rollespillet.

Warner Bros. og utvikler Avalanche Software har delt en omfattende kikk på sitt kommende Hogwarts Legacy. Det Harry Potter-inspirerte rollespillet var tema i en egen spillpresentasjon i helgen, der teamet brukte nesten 45 minutter på å snakke om hva spillere skal få oppleve.

Tidligere har vi sett hvordan oppholdsrommet til Griffing-studentene blir.

Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – tar blant annet for seg verktøyet som spillere vil bruke for å skape sin egen heks eller trollmann. De tradisjonelle valgmulighetene som hudfarge og frisyre er på plass, og det er også her man velger vanskelighetsgrad – alt fra svært enkelt for de som bare vil oppleve historien til vanskelig for de som foretrekker mer utfordring.

Videre byr videoen på en liten omvisning i Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Her får man bevege seg både inne og utendørs, og i ekte Skyrim-stil melder Avalanche at man faktisk kan dra til og utforske ethvert sted man kan se – enten det er inne i borgen eller lenger vekk i det fjerne.

Kampsystemet dukker også så vidt opp litt ut i videoen. Dette blir bygget rundt komboer, der man kaster flere trylleformler på rad for å takle fiender på best mulig måte. Ifølge Avalanche er det 20 magiformler å låse opp underveis i spillet, pluss diverse kontekstbasert trylling for bruk i bestemte situasjoner.

Hogwarts Legacy skulle opprinnelig lanseres i år, men måtte etter hvert utsettes da teamet trengte mer tid på å få all finpussen på plass. Nå kommer det i stedet 10. februar til neste år, på PC PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. En Switch-utgave kommer også, men denne har ikke fått dato.

LES KOMMENTAR: Heia dem som vil boikotte Harry Potter-dataspillet »

Siste fra forsiden