Hogwarts Legacy

Brevet til Galtvort er forsinket i posten

Hogwarts Legacy kommer ikke i år likevel.

Avalanche Software/Warner Bros Interactive Entertainment

Det har versert gjentatte rykter om at det kommende Harry Potter-spillet skal bli utsatt, og nå har utviklerne i Avalanche Studios endelig bekreftet at dette faktisk er tilfelle.

Hogwarts Legacy skulle egentlig lanseres en gang i løpet av 2022 – etter at det allerede hadde blitt utsatt fra 2021 – og nå kommer det altså ikke før litt uti 2023.

Heldigvis trenger man ikke vente enormt mye lenger, for den konkrete lanseringsdatoen har nå blitt satt til 10. februar neste år. Denne datoen gjelder kun for PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X/S- og Windows-utgavene av spillet.

En Nintendo Switch-versjon er også forventet, men denne har fortsatt ikke fått noen bestemt lanseringsdato. Her sier utviklerne at de kommer med mer informasjon snart.

Nyheten ble annonsert på Twitter, hvor utviklerne forklarte at de trenger ørlite mer tid for å gjøre spillopplevelsen best mulig.

De som stadig gleder seg til å innta rollen som fersk elev på trollmannsskolen Galtvort må altså smøre seg med enda litt mer tålmodighetskrem. Men for de som har ventet på et stort, åpen verden-spill satt til Harry Potter-universet i over 20 år, gjør kanskje ikke et par ekstra måneder all verden.

LES OGSÅ: Se 14 minutter fra det neste Harry Potter-spillet »

Siste fra forsiden