Hogwarts Legacy Gameplay

Se 14 minutter av det kommende Harry Potter-spillet Hogwarts Legacy

Spillet fikk også ny slippdato.

Torsdag kveld kunne Warner Bros. vise hva det kommende Harry Potter-spillet Hogwarts Legacy har å by på. Den 14 minutter lange videoen kan du se over, mens du kan se en bakomfilm med utviklerne i Avalance Software nederst i artikkelen.

Hogwarts Legacy slippes til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One og PC mot slutten av 2022.

Bygg din egen magiske person

Første gang vi så Hogwarts Legacy var i 2020. Som traileren over viser, er spillet satt lenge før Harry Potters tid, helt på slutten av 1800-tallet. Likevel får vi oppleve et Galtvort som minner veldig om det vi har blitt kjent med fra filmuniverset.

Her får vi skape vår egen trollperson, og begynne vår ferd gjennom Galtvort og verdenen rundt den magiske skolen. Siden vi er litt opp i årene, begynner vi rett i femte klasse – antageligvis for å gjøre det lettere å lage en litt mer "voksen" ungdomshistorie enn de første skoleårene nok byr på.

Hogwarts Legacy.
Warner Bros.

Vi får knytte vennskap med andre studenter, og ta dem med oss på oppdrag, fly sopelime og duellere med andre magikere og magiske skapninger.

Ikke overraskende er det uhumske krefter i sving, mellom mørke trollmenn og en ond fraksjon av gnomene, som det virker som om vår selvskapte hovedperson snubler over.

For tiden er Harry Potter-skaper J.K. Rowling for øvrig midt i en ny runde med kontroversielle utsagn. Hun har flere ganger uttalt seg nedsettende om transpersoner, og flere har reagert på dette. Blant annet tok utviklerne av Hogwarts Legacy avstand fra forfatteren i fjor, og fortalte samtidig at spillet vil la spillere spille som transpersoner om de ønsker det.

LES OGSÅ: Dead Space-nyversjonen kommer tidlig neste år »

En bakomfilm der utviklerne utdyper hva de ønsker å oppnå med Hogwarts Legacy
Warner Bros.

Siste fra forsiden