ESL One / Counter-Strike: Global Offensive

Se hvordan norske LGB herjet i sin første ESL One-kamp

Nordmennene kom seg ikke videre tross imponerende spill mot Penta Sports.

Marcin Wróbel/ESL

Slik spilles kvartfinalene i ESL One:

Vis mer
EnVyUs mot Na`Vi
fnatic mot Penta
Virtus.Pro mot Keyd Stars
NiP mot TSM

Se kampene på GameTV med norsk kommentering »

Torsdag ble gruppespillet i ESL One Katowice ferdigspilt, norske LGB eSports startet meget sterkt med 16-3-seier mot tyske Penta Sports i sin gruppe. Nordmennene startet på antiterroristsiden på Dust-kartet og lot egentlig aldri taket på kampen gå i fra seg.

Tyskerne var sjanseløse fra start til slutt, og det ble derfor en komfortabel seier for LGB. Spesielt «Rain» og «jkaem» spilte meget godt i denne kampen, og viste lovende takter for fremtiden.

I den andre kampen møtte nordmennene regjerende mester EnVyUs på Cache. Dette skulle bli en meget stor prøve for LGB, og kampen startet bra da de klarte å spille godt mot franskmennene. Etterhvert ble EnVyUs for sterke og vant 16-8.

Rain spilte meget godt også denne kampen, og hadde en runde der han alene mot fire EnVyUs-spillere klarte å ro runden i land.

Omkampen som skulle avgjøre

LGB eSports består av:

Vis mer

Pål «Polly» Kammen
Joakim «jkaem» Myrbostad
Morten «zEVES» Vollan
Ruben «RUBINO» Villarroel
Håvard «rain» Nygaard

I siste og avgjørende kamp var det duket for en omkamp mellom Penta og LGB, også denne gangen på Dust. Forskjellen var at Penta denne gangen startet på antiterroristsiden. En annen tunge på vektskålen for Penta i denne kampen var at Kevin «kRYSTAL» Amend hadde skrudd på turboen. Tyskeren var rett og slett uhåndterlig, og hadde flere åpningsdrap. Amend endte kampen med en overbevisende 32-17-score.

LGB åpnet kampen ganske bra, og når det var halvspilt så stod det 8-7 til Penta, noe som vil regnes som en bra spilt terroristside. I andre omgang fikk tyskerne en meget god start, og jobbet seg opp til 13-8 før nordmennene klarte å ta en del runder på rad. Sluttresultatet ble 16-12 til Penta.

– Jeg synes LGB spilte veldig bra. Det var få feil i spillet deres på Dust, men i omkampen mot Penta ble kRYSTAL rett og slett for sterk. Siden Penta bytta leder i spillet 20 minutter før omkampen virket det vanskelig for LGB å lese spillet deres, sier kommentator Eirik «r0ke» Horvath til Gamer.no.

LGB pakker nå sekken og drar hjem for å forberede seg til Copenhagen Games som starter 2. april.

Gamer.no viser storkampene fra ESL One hele helgen:
Kvartfinalene i Counter-Strike: GO starter torsdag klokka 13:00 »

Under ser du opptaket av kampen mot Penta Sports, som LGB vant overlegent 16-3:

Video fra den første kampen mellom LGB og Penta.
Les også
– «Nasty» passer veldig godt inn i laget

Siste fra forsiden