Se Red Dead Redemption 2s nyeste trailer

Rockstar har sluppet en ny trailer i forkant av lanseringen neste uke.

Rockstar har sluppet en ny trailer til Red Dead Redemption 2, like i forkant av lanseringen neste uke. Den kan du se over.

Denne gangen fokuserer traileren på historien i spillet, med et fokus på gjengen til Dutch van der Linde og konfliktene de havner i. Inntrykket traileren gir sammenfaller godt med det undertegnende så konturene av da vi prøvde spillet tidligere i høst.

Med fokuset på å stifte bekjentskap med de ulike figurene av Van der Linde-gjengen får vi følelsen av at vi har en slags «road trip» i vente, der man graver seg stadig dypere og dypere inn i hver enkelts personlighet mens man bretter ut en større historie om jakten på en lovløs frihet fra myndighetene. Hvor langt dette går, og om det lykkes er det vanskelig å spå. Men grunnlaget er helt klart der, skrev vi i vår sniktitt av Red Dead Redemption 2.

Den siste uken har dog spillet vært i søkelyset av mindre positive grunner. Utvikler Rockstar har havnet i hardt vær etter uttalelser om 100-timers arbeidsuker, men har i ettertid prøvd å roe det ned ved å forklare at det ikke er en bragd de forventer av sine ansatte.

Red Dead Redemption 2 slippes til Xbox One og PlayStation 4 den 26.oktober.

LES OGSÅ: Moddere ville gjenskape Red Dead Redemption i Grand Theft Auto V.
Rockstar satte imidlertid en stopper for arbeidet »

Siste fra forsiden