Telenorligaen

Se repriser fra toppkampene i den norske ligaen

Nå har vi lagt ut opptak fra de to første rundene i Telenorligaen.

Dette er Telenorligaen:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier sponset av Logitech G, Expert og Telenor.

Ofte stilte spørsmål om ligaen »

Ligaportal for de enkelte spillene i Telenorligaen:

Norges beste lag og spillere i Counter-Strike: GO, Hearthstone, League of Legends og StarCraft konkurrerer for øyeblikket i Telenorligaen – et seriespill som pågår i åtte uker. Etter syv serierunder avsluttes det hele med sluttspill før man kårer endelige vinnere og deler ut pengepremier.

Vårsesongen har 45 000 kroner i rene pengepremier totalt, mens verdiene på premiene i høstsesongen er på 245 000 kroner til sammen, inkludert en sponsorkontrakt med Logitech G og Expert til en verdi av 80 000 kroner per lag eller 20 000 kroner for vinnerne av solospillene.

GamerTV har sendinger fra Telenorligaen hver lørdag og søndag fra klokken 14:00 til 21:00, og skal vise og kommentere totalt åtte toppkamper fra de fire ligaene for publikum.

Her kan dere finne opptak fra de to første rundene av Telenorligaen:

Vi gjør oppmerksom på at enkelte planlagte TV-sendte kamper ble utsatt og avlyst, og derfor er det ikke åtte kamper totalt i disse spillelistene.

Det finnes også noen opptak av kamper kommentert av andre uoffisielt:

Tips oss gjerne i kommentarfeltet dersom du kjenner til noen som har publisert opptak av uoffisiell kommentering av kamper i Telenorligaen, så legger vi de til i artikkelen fortløpende.

Lørdag 14. februar begynner tredje runde, og på GamerTV finner du sendeskjemaet.

Siste fra forsiden