Se seks heseblesende minutter fra Sonys nye zombiespill

Ting går hett for seg i Days Gone.

Sony satt Bend Studios til å utvikle et zombiespill ekslusivt til PlayStation 4. Spillet heter Days Gone, og ser ut til å hente inspirasjon hos tidligere PlayStation-spill som Uncharted og The Last of Us.

Dusørjakt

Ser ut til å bli nok å utforske i Days Gone.
Sony Computer Entertainment

Samfunnet har gått skeis. Fly har falt ned fra himmelen, tog har stoppet midt i ødemarka, og vandøde har tatt over byene. De som fremdeles lever i sitt første liv har mistet alt de hadde, og er tvunget ut i skogen for å bo der.

Det ser ut til å gå sånn tålelig greit. Hovedpersonen i spillet, Deacon St. John, er del av en gruppe med dusørjegere, og hvorfor det fremdeles er en ting i en zombie-apokalypse får vi sikkert svar på ved en senere anledning.

Days Gone.
Sony Computer Entertainment

I demonstrasjonen vi fikk se på Sonys E3-konferanse i natt så vi vår helt på motorsykkel på vei til det som så ut som et forlatt sagbruk for å finne en fyr ved navn Two-Dog. Det gjør han naturligvis også, men like selvsagt er stedet også fullt av zombier. Zombier av den aggressive sorten.

Det hele topper seg i en actionfylt flukt fra en gigantisk horde av zombier. Av det vi fikk se minnet flere av mekanikkene om Uncharted og Last of Us. Her blir det klatring, skyting og løping slik vi har sett Nathan Drake og Joel gjøre tidligere. Det spørs om ikke Bend Studios har lært en ting eller to av Naughty Dog i hvordan man lager gode action-eventyr i tredjeperson.

Noe lanseringstidspunkt fikk vi dessverre ikke, så vi får krysse fingrene for at at ventetiden ikke blir altfor lang. Spillet kommer eksklusivt til PlayStation 4.

Her kan du lese alle nyhetene fra E3 2016 »

Siste fra forsiden