Sea of Thieves

Sea of Thieves har nådd ti millioner spillere

Rare feirer med ny oppdatering og en liten gave til spillerne.

Xbox Game Studios

Sea of Thieves nådde en enorm milepæl i inngangen til 2020. Som utvikler Rare forteller har over ti millioner spillere nå vært innom sjørøverspillet, fordelt på Xbox Game Pass, Xbox One og Windows 10.

Tallet reflekterer selvfølgelig ikke antallet aktive spillere, men ti millioner er likevel imponerende for et spill som fikk en ganske tøff start på livet. Innledningsvis var det en mangel på grunner til å spille Sea of Thieves, noe som ble bemerket i vår noe lunkne anmeldelse.

Da vi snakket med Rare sommeren 2018 forklarte utvikleren imidlertid hvordan teamet hadde skrotet den opprinnelige planen for spillet og begynt på nytt. Løsningen funket som gull, og med stadig flere oppdateringer, funksjoner og oppdrag har spillet vokst seg mer populært det siste året.

Takker fansen med gaver

Sea of Thieves-sjef Joe Neate forteller hva som skjer med spillet i januar. (Video: Rare)

I en melding på Xbox' nettsider retter spillsjef Joe Neate en stor takk til alle som har spilt siden Sea of Thieves' lansering i mars 2018. For å markere begivenheten deler Rare ut et seil og en ny «emote» til alle som logger seg på mellom 15. og 22. januar.

15. januar kommer også en fersk gratisoppdatering for spillet, kalt Legend of the Seas. Her får sjørøvere legge ut på jakt etter ulike hyllester til piratlegender ute i spillverdenen. Avhengig av hva man finner vil spillere belønnes med ulike kosmetiske gjenstander, inkludert tatoveringer, og du kan se mer om oppdateringen i videoen til høyre i artikkelen.

Rare pusler også med andre prosjekter.
I høst avduket utvikleren et nytt eventyrspill kalt Everwild »

Siste fra forsiden