Sea of Thieves - Black Powder Stashes

Sea of Thieves lokker med nye aktiviteter denne måneden

Sjørøverspillets neste oppdatering byr på mer å gjøre, samt justeringer til Arena-modusen.

Tidligere i år sparket Rare i gang en mer målrettet måte å spille Sea of Thieves, med en overhaling til spillets Adventure Mode. Opplegget introduserte blant annet flere historiedrevne oppdrag, og nå vil utvikleren bygge videre på konseptet.

Neste ledd i Sea of Thieves Adventure er en oppdatering Rare kaller Black Powder Stashes. Som spillsjef Joe Neate forteller i videoen over, vil oppdateringen minne om spillets tidligere Reaper's Run-aktiviteter, med en rekke utfordringer og oppdrag for spillere å gi seg i kast med.

Rare er i full gang med testing av oppdateringen, via spillets Insider-program, og dersom alt går etter planen vil oppdateringen lanseres 17. juli. I tillegg kommer diverse forbedringer til den generelle spillopplevelsen, og Neate lover også noen justeringer til spiller-mot-spiller-modusen The Arena.

Tester ulike skip i The Arena

For Arena-modusen ønsker Rare å introdusere ulike skipstyper. Akkurat nå er det kun mulig å ta med seg firemannsgallionen ut i kamp, men fremover blir det kanskje muligheter for både to- og tremannsbåter.

Utvikleren jobber nå med å finne en god løsning, og har i den forbindelse åpnet testing av den overhalte Arena-modusen. Insider-medlemmer med tilgang på tidlig testing oppfordres til å prøve en kamp eller to førstkommende helg, og alle som deltar vil belønnes med en bunke Doubloons – spillets egen valuta.

Vi venter enda på Ubisofts Sea of Thieves-konkurrent.
Skull and Bones ble nylig utsatt igjen »

Siste fra forsiden