Sea of Thieves - Shores of Gold

Sea of Thieves-trailer viser frem neste ukes historieutvidelse

Løs gåter og bekjemp monstre i Shores of Gold.

30. april lanserer Rare en omfattende oppdatering for Sea of Thieves, kalt Anniversary Update. Den store gratispakken byr på et rikt utvalg av nyvinninger, og i en fersk trailer har utvikleren avslørt mer om den historiebaserte delen.

Spillere må løse mang en gåte i jakten på Shores of Gold.
Microsoft

Shores of Gold introduserer den første skikkelige spiller-mot-miljø-kampanjen til det hittil spiller-mot-spiller-fokuserte Sea of Thieves. I kampanjen får opptil fire spillere legge ut på et lengre oppdrag, i jakten på gull og grønne skoger på øya Shores of Gold.

Som du kan se i traileren øverst i artikkelen, består opplegget av én del gåteløsing og én del harde kamper mot skattesultne skjeletter. Veien til Shores of Gold blir lang, og spillere må belage seg på å reise på kryss og tvers av verdenen for å følge spor og grave opp nye hint.

Rare har også lagt ut en lengre video, som går nærmere i detalj på hva historieutvidelsen har å by på.

Konkurransedrevet kamp

Se traileren for den konkurransedrevne The Arena-modusen. (Video: Microsoft)

Som et motstykke til kampanjen skilter Anniversary-utvidelsen også med en utelukkende spiller-mot-spiller-basert modus. The Arena byr på konkurransedrevne kamper mellom flere lag, der man kjemper mot både andre spillere og mot klokka i aktiviteter som skattejakt og sverdkamp.

Videre introduserer oppdateringen også en ny fraksjon, kalt The Hunter's Call, som gir spillere enda flere oppdrag og utfordringer å bryne seg på. Rare har også lovet nye elementer som fisking og muligheten til å bruke harpunkanoner under sjøslag.

Sea of Thieves har endret seg voldsomt siden spillets lansering.
I fjor snakket vi med Rare om spillets trøblete begynnelse »

Siste fra forsiden