Seablip - «early access»

Seablip inntar «early access» om to uker

Norsk soloutvikler benytter grunnlovsdagen til å sjøsette spillet sitt.

TLDR

  • Etter fem års arbeid er norske Jardar Solli klar for å dele sitt sjørøvereventyr, Seablip, i «early access» på 17. mai.
  • Seablip lar spillere leve som pirater, jobbe seg opp fra enkle kår til beryktet kaptein og inkluderer elementer som sjørøverkamp, skattejakt og skipsoppgraderinger.
  • «Early access»-versjonen lanseres med rundt 15 timer med innhold, med mer planlagt innen lansering av fullversjonen neste år.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Etter fem år og mange tusen arbeidstimer er Jardar Solli omsider klar for å dele sitt Seablip med folket. Den norske soloutvikleren avslørte torsdag at sjørøvereventyret gjør sin «early access»-debut på Steam selveste 17. mai.

I forbindelse med kunngjøringen har Solli lagt ut en ny trailer som viser litt mer av spillopplevelsen. Denne kan du se i videovinduet over.

Seablip lar spillere leve livet som pirat, der man jobber seg opp fra enkle kår til beryktet kaptein. Underveis kan man blant annet kjempe mot andre pirater, jakte på skatter og oppgradere skuta på en rekke forskjellige måter.

Øyer skal utforskes og skatter skal graves opp.
Vibedy

Til hjelp får man hyre inn mannskap som blir mer effektive etter hvert som man spiller. Det påpekes imidlertid at det er begrenset med sjørøvere, så det gjelder å holde dem i live og holde moralen på skuta oppe.

Ifølge Solli lanseres «early access»-versjonen med rundt 15 timer med innhold. Mer skal komme til innen lansering av fullversjonen til neste år, med blant annet mer historie, flere skip, nye øyer og et minispill for sverdkamp.

Seablip blir tilgjengelig for PC, Mac og Linux.

LES OGSÅ: Thalassa: Edge of the Abyss er det neste spillet fra norske Sarepta »

Siste fra forsiden