Secret Files: Tunguska

Her er en demo av det kommende eventyrspillet Secret Files: Tunguska, hvor du må reise verden rundt på jakt etter din savnede far.

I Secret Files: Tunguska spiller du Nina Kalenkow, som leter etter sin forsvunne far - en vitenskapsmann som ser ut til å ha vært innblandet i et mystisk prosjekt. Etter hvert som hun snuser seg ned i saken finner hun ledetråder som trekker henne i retning av Sibir, hvor jorden ble truffet av en kjempemessig meteor i 1908.

Nina og kollegaen hennes, Max, legger nå ut på en verdensomspennende jakt etter Ninas far, og det viser seg raskt at forsvinningsnummeret hans bare er en liten del av det store mysteriet de må løse. Secret Files: Tunguska er et pek-og-klikk-eventyr i klassisk stil, med over 100 animerte omgivelser, en sofistikert historie og avanserte hjernetrim som skal være godt integrert med historien.

For mer informasjon om Secret Files: Tunguska kan du besøke spillets offisielle nettsted. Alternativt kan du teste den nylanserte (engelskspråklige) demoen, som inneholder en introduksjonsfilm og en tidlig del av fullversjonen. Demoens installasjonsfil er på 575 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden