Sega kunngjør Football Manager 2007

Et nytt år betyr nok en ny versjon av Football Manager. Til jul kommer Football Manager 2007 til PC, Mac og konsoll.

Sports Interactive sitter på en gullgruve med Football Manager-serien sin, og som forventet får vi en ny versjon i år også. Som vanlig fortelles det at utviklerne har lyttet til spillernes kommentarer og ønsker, og vil levere en haug nye funksjoner. Spesielt har Xbox 360-versjonen nytt godt av tilbakemelding fra spillerne, noe som resulterer i et nytt og (forhåpentligvis) bedre kontrollsystem.

Blant nyhetene denne gangen finner vi "feeder clubs", som kan leie spillere av større og mer etablerte lag. Dette gir dem mulighet til å skaffe seg tilgang på talentfulle spillere, mens det gir de større lagene mulighet til å gi de yngre spillerne i stallen verdifull kamptrening. Om du har skaffet deg et slikt utleieforhold med en mindre klubb kan du også arrangere privatkamper med dem og få førsterett til å kjøpe deres talenter.

Systemet for ungdomsspillere har også blitt forbedret, og klubber kan ha komplette ungdomslag. Om du ønsker å kjøpe nye spillere får du nå mer informasjon om dem, samtidig som speiderne vil lete etter nye spillere ved hjelp av mer realistiske metoder. En annen ny mulighet er at du kan bruke media til å kommunisere direkte med en hver spiller i hele verden, samt bruke media som et motivasjonsverktøy.

Ellers loves vi at 2007-utgaven vil være det mest brukervennlige spillet i serien noensinne, takket være et enklere kontrollsystem, hint og tips underveis, en forbedret øvingsdel og bedre feedback fra assistentmanagere og speidere. Football Manager 2007 kommer til PC, Mac, Intel Mac og Xbox 360 denne julen, samtidig med at Football Manager Handheld lanseres for PSP.

Siste fra forsiden