Sega kunngjør Shenmue Online

Nå kommer det et MMORPG-spill basert på Dreamcast-klassikeren Shenmue. Om det får en vestlig utgivelse gjenstår imidlertid å se.

Sega har akkurat kunngjort en avtale med det koreanske selskapet JC Entertainment om å i samarbeid utvikle og utgi Shenmue Online, et massivt flerspillerspill for PC. Yu Suzuki, skaperen av den originale Dreamcast-klassikeren Shenmue, vil holde øye med utviklingen, men hvor stor rolle han kommer til å få er uvisst.

Shenmue Online beskrives som et massivt flerspillerrollespill med fokus på action. I dette spillet vil titusenvis av spillere delta i den virtuelle Shenmue-verdenen. Handlingen er lagt til Hong Kong på 1980-tallet. Spillerne får rollen som militante som vil kunne kjempe ved hjelp av mystiske krefter, Kung Fu, ulike kinesiske våpen og Qigong, og alle kampene foregår i sanntid.

Spillet skal ha vært under utvikling siden forrige februar og vil debutere i Korea i november, med en lukket betatesting. En åpen betatesting og den kommersielle lanseringen vil foregå til våren neste år. Det er JC Entertainment som vil stå for den koreanske lanseringen, mens Sega står for distribusjonen i de andre territoriene.

Om dette inkluderer Europa gjenstår å se - en talsmann for Sega Europe kunne ikke bekrefte noen europeisk lansering overfor nettstedet Eurogamer, men vi håper naturligvis å få se denne tittelen i vår del av verden også.

Siste fra forsiden