Sega offentliggjør Alpha Protocol

Nytt rollespillprosjekt fra Obsidian Entertainment

Sega bekrefter at spionrollespillet Alpha Protocol kommer til neste år.

På onsdag kunne vi fortelle om det nye actionrollespillet Alpha Protocol, som ble avdukket i siste nummer av spillmagasinet Game Informer. Det forelå da ingen offisiell uttalelse fra utgiver Sega eller utvikler Obsidian, men vi antok at en offisiell kunngjøring ville komme i nær fremtid.

Game Informer har fått den første informasjonen om Alpha Protocol.

I en fersk pressemelding har Sega nå bekreftet at spillet er under utvikling og at det vil bli utgitt til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 en gang til neste år.

I Alpha Protocol skal du ikle deg rollen som spesialagent Michael Thorton. Michael er en fersk, men dyktig agent som har blitt sveket av sin egen regjering. Han sitter også inne med svært viktig informasjon om en stor trussel mot verdenssamfunnet.

Når du spiller gjennom Alpha Protocol er det du selv som avgjør hva slags spion Michael skal være. Kanskje du vil spille ham som en verdensvant sjarmør eller en steintøff djevel. Valgene du tar i spillet skal ifølge Sega ikke bare forme Michael som person, men kan også få alvorlige konsekvenser for verdens skjebne.

Mer informasjon vil snart bli å finne på spillets offisielle nettsted (men akkurat nå leder lenken kun til et offisielt forum.

Siste fra forsiden