Sega og Petroglyph med nytt strategispill

Sega har gått sammen med Westwood-veteranene i Petroglyph om å skape et nytt sanntidsstrategispill for PC.

Petroglyph er et uavhengig utviklerstudio som stort sett består av veteraner fra Westwood Studios, og folk i teamet deres har jobbet med det meste Westwood hadde fingrene i siden Eye of the Beholder og Dune 2. For øyeblikket jobber studioet med Star Wars: An Empire At War for LucasArts, men nå har de også gått sammen med Sega om å skape en ny sanntidsstrategispill-franchise.

Vi vet enda ikke særlig mye om spillet de jobber med, annet enn at det etter ordlyden i Segas pressemelding å dømme ser ut til å være et stort satsningsprosjekt for den japanske giganten, som i den siste tiden har banet seg vei inn på PC markedet hvor de er i ferd med å bli en av de store aktørene.

Den nye franchisen skal ha et "moderne militær / science-fiction"-basert tema, en beskrivelse som får oss til å tenke på Command & Conquer: Red Alert. Naturligvis er det Electronic Arts som eier rettighetene til Red Alert, men at Petroglyph sitt nye prosjekt kan ha likhetstrekk med Red Alert (og kanskje kan sees på som en slags oppfølger, med tanke på stil og gameplay) kan vi ikke se bort i fra.

Siste fra forsiden