Sega Rally til høsten

Sega har gitt ut nye skjermbilder og oppdatert lanseringsinformasjon om deres neste spill i den populære Sega Rally-serien.

Det nye Sega Rally-spillet vil fokusere helt og holdent på underholdning, og utviklerne i Segas Driving Studio planlegger å tilby en adrenalinfylt, kompetitiv racingopplevelse uten å overkomplisere sakene. Spillet fokuserer ikke på klassisk rally (hvor man kjører én og én), men litt mer rallycross-aktig racing med flere biler på banen samtidig.

Klikk på bildet for flere nye skjermbiler

Spillerne får et rikt utvalg biler (4WD, 2WD og klassiske modeller) som de kan spinne rundt en rekke baner. Miljøene er ødeleggbare, og det samme gjelder banene. Etter hvert som bilene kjører vil de skape dype spor, som spillerne så må ta hensyn til i senere runder.

Sega Rally inkluderer åtte ulike miljøer, som hvert henter inspirasjon fra eksotiske områder, og vi får oppleve alt fra grusveier fulle av skrot til asfaltveier og snødekte fjellveier. Den kunstige intelligensen til motstanderførerne tar ting som underlag i betraktning, og tilpasser kjøringen sin etter forholdene.

Sega har nå gitt ut en serie nye skjermbilder fra Sega Rally, samtidig som de har fortalt at de planlegger å lansere spillet til høsten. Tidligere var det snakk om at det kanskje kom til å komme på markedet i begynnelsen av året, men slik blir det altså ikke. Sega Rally kommer til PS3, Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden