SEGA Rally

Her er en ny spillbar demo av SEGA Rally, hvor vi får teste to biler og to baner.

Nyversjonen av SEGAs klassiske rallyspill har fått mye god kritikk. Omtalen på Gamer.no konkluderte med at dette er et bilspill du lett kan plukke opp å ha det moro med, samtidig som det også belønner øvelse og perfeksjonistisk spilling.

SEGA har allerede lansert en demo av spillet, i samarbeid med et tysk bilblad. Nå har de besluttet seg for å gi ut nok en demo, og denne kommer med dobbelt så mye innhold som den første.

I den nylanserte demoen får du sladde deg gjennom to baner i «quick race»-modus. Den ene foregår i spillets fargerike "canyon"-miljø, mens den andre er en sølete jungelbane.

Den nye SEGA Rally-demoen gir deg også muligheten til å ta del i den evige rallyrivaliseringen mellom Subaru og Mitsubishi. Modellene som står til din disposisjon er Mitsubishi Evo IX FQ3 og Subaru Impreza STi Spec C type RA.

Demoens installasjonsfil er på 958 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden