Segas store E3-kunngjøring

Som mange har fått med seg skrøt Sega av at de skulle komme med virkelig store og overraskende nyheter på årets E3. Nå har de kommet med kunngjøringen sin, og den var nok ikke det Sega-tilhengere hadde ventet.

Den store kunngjøringen fra Sega var nemlig at de skal distribuere The Matrix Online, MMORPG-spillet fra Monolith og Warner Interactive, som tidligere ble droppet av Ubisoft. Dermed ble alle håp om at Sega skulle kunngjøre en ny Sega-konsoll knust, og selv om det faktum at Sega ekspanderer inn i MMORPG-sjangeren på PC er en viktig nyhet i seg selv, er det vanskelig å komme bort i fra at vi hadde ventet noe litt mer spennende fra den tradisjonsrike japanske giganten.

The Matrix Online er et MMORPG-spill hvor handlingen er lagt til Matrix-universet, og spillet virker svært interessant for tilhengere online-rollespill og filmtrilogien. Som kjent har MMORPG-spill en tendens til å foregå i fantasy-universer med orker, troll og drager, og det er alltid forfriskende å se spill som gjør noe litt annerledes. I The Matrix Online vil mesteparten av handlingen foregå i et enormt bylandskap, og kampen står mellom tre fraksjoner: Opprørerne, maskinene og merovingianerne.

The Matrix Online skal etter planen lanseres i november i år. Vi kommer vil komme tilbake med mer informasjon om spillet på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden