King of Nordic - Counter-Strike

– Selvfølgelig har det blitt mye mer innetid nå

Ukens utfordrer i King of Nordic har fått god tid til å finjustere treffsikkerheten.

Jonathan «Zame» Nyhagen og hans lagkamerater er klare for kamp fredag kveld.
Eivind von Døhlen

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Jonathan «Zame» Nyhagen
Nicolai «Woody» Skoglund
Stinius «gazi» Sandvig
Emil «gudN» Tollefsrud
Kristian «zundern» Edvardsen

Fredag er det i gang med nok en kongen på haugen-turnering i King of Nordic. Ukens norske utfordrer ledes av Jonathan «Zame» Nyhagen. Han forteller til Gamer.no om kvalifiseringen forrige søndag.

– Kvalifiseringen gikk egentlig helt etter planen, det var ingen store konkurrenter eller «trusler» denne gangen, og vi spilte bra som et lag og traff skuddene våre.

LES OGSÅ: – Det er flere som ser på King of Nordic nå enn før

Jonathan «Zame» Nyhagen og hans lagkamerater er klare for kamp fredag kveld.
Eivind von Døhlen

Laget har ikke forberedt seg særlig denne uken.

– Til fredag kveld har vi egentlig ikke forberedt oss noe særlig som lag, men vi har spilt mye for å komme i form individuelt, så håper at både lagspill og treffsikkerheten sitter.

Forventningene til gjengen før kvelden er moderate. De ønsker å kose seg.

– Forventningene er å stille med en bra match, om ikke flere. Vi vil bare gjøre det beste vi kan og se hvor langt det tar oss.

LES OGSÅ: – Vi kan i alle fall skape underholdning for publikum

Med tanke på den spesielle situasjonen verden for øyeblikket er i har de fleste god tid til å gjøre ting hjemme. På spørsmål om de har fått ekstra tid til å trene denne uken svarer Nyhagen.

– Selvfølgelig har det blitt mye mer innetid nå, og det betyr bare at vi har hatt mer tid på PC-en, så håper vi har det som skal til i dag for å vise oss frem, avslutter Nyhagen.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

Satser større

Les også
– Han kommer til å dominere

I år har ESEN videreutviklet turneringen enda mer, med over 120 000 kroner i premiepenger, over 160 planlagte sendetimer og ukentlige konkurranser med WD_Black skal de sørge for å ta King of Nordic til nye høyder.

En annen nyhet denne sesongen er at lag som deltar vil bli tildelt rangeringspoeng på HLTV.org, som kan hjelpe nordiske lag oppover på den annerkjente rangeringen. King of Nordic vil også lansere sin egen «Hall of Fame» i løpet av sesongen på sine hjemmesider, med spillerstatistikker fra sesong én til nå.

Dersom ditt lag ønsker å delta vil det arrangeres kvalifiseringer her på Gamer.no hver søndag fra 15.00, så lenge Norge ikke er regjerende mestere fra før av. Selve hovedturneringen vil bli spilt hver fredag fra klokken 19:00 de neste syv ukene fremover.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden