Sensational Soccer ute nå

Mannen bak New Star Soccer-serien har nå lansert Sensational Soccer, et fotballspill hvor handlingen sees fra fugleperspektiv.

Sensational Soccer prøver ikke å skjule hvor det henter inspirasjonen fra; dette er et forsøk på å lage en ny versjon av det klassiske Amiga-spillet Sensible Soccer. Her brukes spillmotoren fra New Star Soccer 3 (et fotballspill der du får kontroll over karrieren til én enkelt spiller i stedet for et helt lag), og det hele sees i fugleperspektiv ved hjelp av god, gammeldags 2D-grafikk.

I Sensational Soccer kan vi konkurrere i ligaer og cupkamper, spille mot en venn ved hjelp av to kontrollere (tastatur, joypad eller mus), overvinne utfordringer for å låse opp stjerneportretter og lagre mål og andre situasjoner vi er fornøyde med som filmfiler.

Spillet kommer med en full database med alle spillerne fra 40 internasjonale ligaer, og hver enkelt spiller har egenskaper som tilsvarer egenskapene til den virkelige spilleren. Av lisensmessige grunner er navnene litt forvrengt, men det skal være mulig å endre på dem.

Om du synes Sensational Soccer virker interessant, kan du laste ned fullversjonen og spille den i en time før du må kjøpe en lisensnøkkel for å fortsette å spille. Fullversjonen koster cirka 130 norske kroner. Sjekk New Star Games sitt offisielle nettsted for mer informasjon og nødvendige nedlastningslenker (og hvis du graver litt på forumet kan du finne en rabattkupong du kan bruke når du kjøper spillet).

Siste fra forsiden