Apeks

Seriemester Apeks tar «Nasty» ut av lagoppstillingen

Likevel signerer spilleren kontrakt ut 2021. Klubben åpner for utlån.

Martin «Nasty» Garvik (foran i bildet) blir med Apeks videre, dog ikke på hovedlaget.
Eivind Von Døhlen/Good Game

I en pressemelding tirsdag kveld annonserte Apeks at de sender Martin «Nasty» Garvik ut av lagoppstillingen. Endringen kommer bare få dager etter at laget sikret sitt femte seriemesterskap på rad i Telialigaen.

DISSE SPILLER NÅ FOR APEKS

Vis mer

Sander «Grus» Iversen
Joakim «jkaem» Myrbostad
Ole «Marcelious» Langan
Dennis «dennis» Edman

Pål «Polly» Kammen (trener, midlertidig)

I pressemeldingen forteller sportslig leder Anders Kjær følgende.

– Vi hentet «Nasty» som et talent som erstattet «Akez» for noen måneder siden. Da vi signerte «Jkaem» tidligere i høst, ble forventningene til laget høyere. Vi ser at denne muligheten har vært for mye og for tidlig for «Nasty». Martin er en fantastisk proff og har blitt skuffet over sine egne prestasjoner, han har også fått mye hat. Jeg synes det er ekstremt vanskelig i disse dager å komme inn i miljøet som en ny spiller med presset som blir satt på nye talenter. Alle starter et sted, jeg oppfordrer folk til å huske det.

LES OGSÅ: – «Nasty» passer veldig godt inn i laget

Kjær forteller også at de har signert Garvik ut 2021, på en deltidskontrakt, slik at spilleren kan utvikle seg videre. Dermed ser det ut som at døren er åpen for at unggutten kan komme tilbake til Apeks.

– Vi er veldig glade for å kunne annonsere at Martin fortsatt vil være et Counter-Strike-talent i Apeks i 2021. Vi kommer til å jobbe tett mot han så han kan nå sitt fulle potensiale. Dette betyr potensielt et utlån til en annen klubb, på Apeks' regning, for å la han få den erfaringen han trenger.

LES OGSÅ: – Norske lag skjønner ikke spillet

– Jeg kan ikke klage

Martin «Nasty» Garvik spilte for 777 tidligere i sesongen. Nå er han åpen for utlån fra Apeks.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Også Garvik selv uttalte seg i pressemeldingen, og fortalte følgende.

– Tiden min i Apeks har vært veldig bra. De er gode folk med store ambisjoner. Muligheten de ga meg betyr mye for meg og karrieren min, og jeg forstår at de måtte gjøre endringer etter at «Jkaem» kom inn. Med han på laget er det mye større forventninger, og tiden min er ikke der enda. Jeg skjønner at det er det beste for laget. Det er selvfølgelig synd for meg, men jeg kan ikke klage. Ingen andre spillere i Norge har fått en sånn sjanse så raskt som meg.

LES OGSÅ: Apeks forsterker stallen - kjøper ut «Nasty» fra 777

Frem til ny spiller er på plass vil trener Pål «Polly» Kammen tre inn i lagoppstillingen. Apeks har fortsatt Kristian «akez» Kornbakk og Erik «truth» Dyrnes på benken, med kontrakter signert ut 2020.

Les også
Telialiga-mester AW3 er klar for Rocket League-OL

Siste fra forsiden