The Last of Us - sesong 2

Sesong to av The Last of Us blir kortere enn den første

HBO

Neste sesong med HBO-serien The Last of Us blir litt kortere enn den første sesongen. Mens seriens åpningskapittel besto av ni episoder, vil fortsettelsen kun ha syv.

Lengden på sesongen ble bekreftet av Craig Mazin og Neil Druckmann i et intervju med Deadline. Serieskaperne har tidligere fortalt at historien fra The Last of Us Part II – som serien nå skal ta for seg – var for stor for bare én sesong, og nå er inndelingen klar.

– Historiematerialet som vi fikk fra Part II av spillet er mye mer omfattende enn historiematerialet som var i det første spillet, så noe av det vi måtte gjøre fra begynnelsen var å finne ut hvordan vi skulle fortelle den historien over flere sesonger. Når du gjør det må du se etter naturlige steder å stoppe, og da vi la planen for denne sesongen føltes det naturlig å stoppe etter syv episoder, sa Mazin.

Pedro Pascal er tilbake som Joel i andre sesong av The Last of Us.
HBO

Til gjengjeld lovet regissøren at sesong tre – gitt at HBO gir grønt lys – vil bli enda større. Faktisk tror Mazin at det vil bli nødvendig med en fjerde sesong, slik at hele historien, inkludert planlagte avstikkere, kan fortelles.

– Vi tror ikke at vi klarer å fortelle historien (fra Part II, journ.anm) med bare to sesonger fordi vi tar den tiden vi trenger og utforsker interessante stier som vi gjorde litt av i første sesong også. Vi føler at det definitivt blir tilfellet at – så lenge folk fortsetter å se på og vi kan lage mer TV – sesong tre blir betraktelig større. Og historien kan faktisk trenge en fjerde sesong.

Akkurat hvor skillet går mellom sesong to og tre er ikke klart og hvordan historien vil fortelles er enda ikke avslørt. Svaret, eller i hvert fall første del av det, kommer når sesong to av The Last of Us har premiere en gang i 2025.

LES OGSÅ: Naughty Dog har flere enspillerprosjekter på gang »

Siste fra forsiden