Telenorligaen Høsten 2017 - Rocket League

Sesongen fortsetter med knallharde kamper både på topp og i bunn

Lagene har alt å spille for når Rocket League-høsten går mot slutten.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Høstferien i Telenorligaen er endelig over, og Norges fremste Rocket League-lag er klare for mer action. Med to runder igjen er det enda mye å spille for, og hverken topp- eller bunnstriden er avgjort.

Bamble DreamTeam strømmer kamper hver torsdag på sin egen Twitch-kanal »

Trangt om sluttspillplassene

BX3, med kaptein «etreX» i spissen, har allerede sikret sluttspillplass.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Før pausen klarte to lag å sikre seg billetter til sesongens sluttspill: forhåndsfavoritten BX3 og vårsesongens mester Kartoflerne.

Førstnevnte er ubeseiret gjennom syv runder, og med sine 21 poeng kan laget dårligst havne på 4. plass. Kartoflerne har ett tap i margen, men kan heller ikke ende lenger ned enn nummer fire.

Dernest kjemper fire lag om de to resterende plassene, med Tøvpatruljen og Came With A Great Fart (CWAGF) med en finger på hver sin finalebillett. Både GoToSleep og Gutta Boyz har en matematisk sjanse til å ta seg videre, men er avhengige av seire i sine to siste kamper, samt litt hjelp fra andre lag.

Spennende nok har CWAGF muligheten til å ta på seg rollen som drømmeknuser for både GoToSleep og Gutta Boyz. Lagene møtes i henholdsvis åttende og niende runde.

Usikkert i bunn

Nederst på tabellen er ting om mulig enda mer usikkert, med fem lag som kan ende opp på direkte nedrykksplass. Oslo Lions har enda tilgode å ta sin første seier for sesongen, og står allerede med én fot plantet i 2. divisjon. Laget kan riktignok klatre så høyt som til 8. plass, der det i så fall må spille playoff for å bli værende i 1. divisjon.

The Razzle Dazzlers of Fantazzmagazzles (RDF) mot Fort og Gæli i runde åtte blir svært utslagsgivende for bunnstriden, Lagene sitter på henholdsvis tre og fire poeng, og slik det ser ut nå bør man helst ha minst åtte poeng for å unngå nedrykk.

Delta Cubes (åtte poeng) har sin skjebne i egne hender, og seier over Oslo Lions i runde åtte bør være nok til å beholde 1. divisjonsplassen. Gutta Boyz (ni poeng) får en vanskeligere oppgave i møter mot Kartoflerne og CWAGF, men kan klare seg selv med to tap.

Under tabellen kan du se videoer av de beste målene fra utvalgte runder i ligaen.

Slik ser tabellen ut med to runder igjen.
Skjermbilde/Gamer.no
Les også
Anmeldelse: Rocket League
Høydepunkter fra runde fire og fem.
Høydepunkter fra runde to og tre.

Siste fra forsiden