Sett seil for Middelhavet

Nadeo har mye å gjøre for tiden. Ikke bare ønsker de å lansere to nye TrackMania-produkter før året er omme, men i tillegg arbeider de hardt med Virtual Skipper 4.

Nadeos franske utgiver, Focus, har kunngjort de første detaljene om det fjerde spillet i Virtual Skipper-serien. I tiden som er gått siden det forrige Virtual Skipper-spillet ble lansert har Nadeo jobbet hardt med spillmotoren sin, og resultatene kan vi se i det fabelaktige TrackMania Sunrise, som ble lansert for noen måneder siden.

Disse forbedringene vil naturligvis også påvirke Virtual Skipper 4, og for å gi et inntrykk av hvordan spillet vil se ut, har Focus gitt ut et skjermbilde fra spillet. Dette er hentet fra et av de seks nye brettene, Marseilles, og i bakgrunnen ser du slottet d'If. De andre kunngjorte brettene er Valence, Rio og Vancouver.

Når det gjelder informasjon om gameplaymessige forbedringer siden forrige spill i serien, har vi ikke særlig mye å komme med. Nadeo er i kontinuerlig kontakt med spillmiljøet, og de har naturligvis en rekke ting de ønsker å se implementert, så vi får bare vente å se hvor mange av forslagene deres Nadeo får med i spillet.

Focus vil lansere den franske versjonen av Virtual Skipper 4 i oktober. Det er ikke klart hva som skjer med den engelskspråklige versjonen, men vi tipper Digital Jesters (som stod for utgivelsen av Virtual Skipper 3, og som fortsatt har et nært samarbeid med Nadeo) vil stå for utgivelsen av denne versjonen.

Siste fra forsiden