Settlers og Playboy ekspanderes

Både The Settlers: Heritage of Kings og Playboy: The Mansion får ekspansjoner, til glede for de av dere som fortsatt er interessert i disse spillene.

Ubisoft har i dag kunngjort en ekspansjonspakke til The Settlers: Heritage of Kings som går under det forhåpentligvis midlertidige navnet Heritage of Kings: Expansion Disk. Ekspansjonen kommer med en ny kampanje som foregår over ni oppdrag på en mystisk øy, samt over ti originale kart for både enspiller og flerspiller. I tillegg får vi tre nye spillbare helter og en helt ny enhet ("riflemen").

Av gameplaymessige forbedringer nevnes muligheten til å bygge broer på spesifikke steder på kartene, noe som gir nye strategiske muligheter. I tillegg fortelles det at sumpområder og stepper nå skaper en mørk atmosfære, men om dette får noen påvirkning på gameplayet vet vi ikke. Ubisoft forteller også at vi nå får tilgang til et kartredigeringsverktøy.

Ubisoft har også, sammen med Hip Interactive, kunngjort at de vil lansere en ekspansjon til Playboy: The Mansion. Denne heter Party Pack, og skal bringe noen av de mest berømte Playboy-festene til PC-skjermen. Her nevnes "Midsummer Night's Dream", "Playmate of the Year"-partyet, Hefs bursdag og "Halloween Bash". Spilleren får også nye animasjoner, kjendiser, modeller og belønninger, samt en serie nye oppdrag.

Siste fra forsiden