Shadowbane til Europa

Dette MMORPG-spillet har vært ute siden mars i USA, og nå kommer det til Europa.

Europeiske PC og Mac-eiere får ta del i Shadowbane sin mørke fantasyverden når Shadowbane Gold Edition kommer til butikkhyllene i Januar. Denne pakken inneholder både Shadowbane og den nye ekspansjonspakken The Rise of Chaos.

Spillets handling foregår i en mørk og dyster verden preget av krig og uro. Spillet kombinerer rollespill med strategi, og spillverdenen er dynamisk slik at hver enkelt spiller får muligheten til å påvirke verden. Spillet lar deg bygge egne slott, danne hærer og lede disse i kamp for å øke din innflytelse på verden. Du kan også sende hærene mot andre spilleres slott, og beleire dem.

I tillegg gir Shadowbane deg muligheten til å bygge og utvikle egne byer. Naturligvis begynner du i det små, og behøver slett ikke ta del i noen storpolitiske konflikter. Du kan bygge ditt eget hus, eie din egen butikk, eller simpelthen leve livet som en reisende eventyrer på jakt etter en god kamp og litt gull.

Spillet inneholder et multi-klassesystem som lar deg skreddersy din karakter. Det finnes 10 raser og over 20 forskjellige klasser, og dessuten får du mulighet til å velge ekstra disipliner slik at din karakter blir helt unik. Dessuten inneholder Shadowbane et komplisert magisystem med flere ulike former for magi.

Shadowbane kan også skryte av et avansert klansystem. Spillet inneholder tretten ulike klantyper, rangordning med titler, muligheten for å drive politikk med eller gå til krig mot andre klaner og muligheten til å lage egne våpenskjold.

Siste fra forsiden