Shadowgrounds Survivor lansert på nett

Det er tid for å massakrere monstre igjen, i Shadowgrounds Survivor.

Finske Frozenbyte har kunngjort at actionspillet Shadowgrounds Survivor har blitt lansert på nettet. Spillet er ute på Steam, og kommer straks til GamersGate og TotalGaming. Prisen er tjue amerikanske dollar, altså rundt hundre norske kroner.

Alien Breed med moderne grafikk?

Shadowgrounds Survivor fortsetter i samme stil som den fornøyelige forgjengeren, og sender deg ut i kamp mot horder av fæle romvesener. Handlingen sees ovenfra, og spillet minner derfor litt om en moderne 3D-versjon av klassiske Alien Breed.

Hendelsene i Shadowgrounds Survivor finner sted samtidig med originalspillet, men foregår et annet sted. Her følger vi tre personer som overlever invasjonen fra rommet, og som må samarbeide for å overleve. Hver av dem har unike evner og egenskaper, og i tillegg får vi rollespillelementer som lar deg oppgradere figurene dine etter hvert som du spiller.

Frozenbyte lover forbedret grafikk, integrert fysikksimulering, en ny overlevelsesmodus og flere spennende nye miljøer. Spillet vil også lanseres sammen med et redigeringsverktøy, slik at folk kan lage egne kampanjer om de ønsker det.

Det er ikke klart når Shadowgrounds Survivor eventuelt lanseres i butikkene her til lands, men de som er avhengige av å ha spillene sine i skikkelige bokser kan snart importere fra Amerika, der Meridian4 står for utgivelsen.

Siste fra forsiden